Dagplejernes dagligdag:

Morgenen i Dagplejen starter stille og roligt indtil alle børn er kommet.

Kl. 9:00 får vi formiddagsfrugt, hvorefter dagens aktiviteter starter. Nogle børn får en formiddagslur.

Ca. kl. 11:00 spiser vi frokost og så er det sovetid.

Når børnene igen er vågne, serveres der igen frugt og derefter fortsætter leg og aktiviteter indtil børnene bliver hentet.

Gåture foregår primært om formiddagen.

Af og til mødes dagplejerne hos hinanden og laver aktiviteter i større grupper.

Onsdag mødes alle dagplejere og børn i Universets gymnastiksal eller på sportspladsen til legestue og samvær. Den første onsdag i hver måned er der "åben hus" i dagplejens legestue, hvor forældre på barsel kan besøge legestuen sammen med deres nyfødte barn

Betina:

Jeg har nu været  dagplejer i et år og ​de kære børn giver så megen glæde i hverdagen, at man kun kan blive i godt humør.

​I hverdagen vil vi så vidt muligt, komme udenfor i den friske luft. Derudover vil vi lave lidt forskellige ting, da jeg er en kreativ person, hvor børnene vil blive udfordret både med finmotorikken og får styrket deres koncentration. Synge og bevæge os til musik, skal vi selvfølgelig også, da det giver børnene rigtig meget kropsbevidsthed.

​Min familie består af min mand Dennis og mine to teenage-piger, Signe og Anna, som glæder sig til at komme hjem fra skole og hilse på de små.

Dorte:

​Efter "næsten" 12 år som dagplejer, tør jeg godt sige, jeg er på "rette hylde".

Smil og glade børn er en berigelse, som giver én selv en masse i min/vores dagligdag.

​At arbejde med børnenes motoriske udvikling er et must og en skøn udfordring.

Karin:

Jeg har været dagplejer i mange år,  og er utrolig glad for mit arbejde. Jeg bor sammen med Marius, der er pensionist.

Jeg møder mange spændende mennesker, som jeg skal samarbejde med.

​Indendørs aktiviteter: Leg, for at styrke det sociale samvær.

​Finmotorikken bliver trænet ved: bl.a. at tegne, spille, lave perler osv.

Vi synger meget, da rytme er en god måde at lære sprog på.

Vi elsker udeaktiviteter, hvor vi lærer og får brugt motorikken.

​Min holdning til middagsluren er: Børn skal sove til de vågner af dem selv.

Lene:

Jeg er 43 år gammel og bor sammen med min mand Mogens. Vi bor på en bondegård lidt uden for Øster Løgum. Her driver vi jorden og har kreaturer, som børnene også kommer med ud til. Vi har brede vidder og en stor legeplads som bruges meget!

​Jeg kan godt li´ at være kreativ med børnene og elsker at synge.

Jeg har været dagplejer siden januar 2007 og elsker at se hvordan børnene udvikler sig.